Îndepărtați cu ușurință diversele pete din saltea

Cum să îndepărtați diferite pete din salteaua noastră?

Saltelele de uz casnic au o varietate de unghii individuale și indispensabile pentru a le susține, pentru a le menține sănătoase, curate și confortabile pentru o perioadă mai lungă de timp. Dacă nu doriți să fumați, va trebui să începeți această misiune. Ho tpyabva EA cme nayacno și c faĸta, conturnare ponyaĸoga, ĸolĸoto și ea ce ctapaem ea ppedpazim cvoite matpatsi, clychvat ce intsidenti și tpyabva ea peagipame na tyax maĸcimalno bapzo, charter ea NU noastră ce nalozhi în low cpeshnoct ea zamenyame lyĸcoznite CI matpatsi c Novi ieftine matpatsi. În mare măsură, este o problemă a incidentelor care provoacă petele fatale. Din cauza răului, ziua va fi petrecută pentru a vă scoate din ea. Mergeți pentru pata de capse – fără nicio semnificație, pentru o capse ieftine sau o capse.

Почистване на матраци

Petele de urină

În general, casa ar trebui să abordeze cauzele care stau la baza acestora, dar este posibil ca acestea să nu fie complet posibile incidente legate de confiscările domestice. Xybobo în cazul în care puteți da cobbler și cobbler în noaptea următoare: cobbler cel cobbler cobbler și cobbler Vor trebui să aibă puțină apă pentru a bea, apoi vor turna mai multă apă, apoi vor adăuga o parte din preferatele lor în mâncăruri. O opțiune bună este, de asemenea, picurarea lichidului, picurată cu apă. Cu acest băiețel magic, puteți face un loc dulce de ypin din covorașele preferate!

Премахване на петна

Petele de sânge

Cel mai bun mod de a scoate pata din casa ta, paternitatea căzută este să obții niște huiduieli și doar să ai apă. Cu această conexiune, puteți folosi în continuare gheața și peria – pentru un posibil efect cât mai bun. Dar dacă este locul cinci și nu aveți de gând să aveți saltele noi, trebuie să vă puneți unele mai curate: Vor ridica la fața locului și o vor localiza în câteva minute pentru a face acest lucru. După aceasta, aplicați multă apă și absorbiți apa din loc. Știi, dacă multe dintre apele de casă umede sunt umede, vor apărea și exact ca acesta, imediat după ce vezi, dacă ai, Vă rugăm să încercați cu o sticlă sau un distribuitor, astfel încât este posibil să doriți să eliminați și să dispensiți orice probleme cu covorașele.

Не се хранете в леглото

Petele de alimente uleioase

Ne place că suntem în pat, dar totuși, și nu bănuim că aceasta este noua noastră saltea pentru casă. Mai mult decât atât, însă, este o problemă ieftină pentru covorașe, în grăsimea lor, sunt mai rapide de băut și mai scumpe de eliminat. Amândoi au un pieton și pentru acest incident. Pentru a elimina petele grase din xpana din matpaĸa, folosiți pur și simplu paxa pentru spălare, frecați-le cu puțin oțet sau coajă. În ambele cazuri, întregul va fi gras și locul va fi pătat. Puteți utiliza aceste idei și pentru a elimina petele din mătase sau gimp (vopsea, fundal etc.) din toate saltelele de acasă. Este necesar să se procedeze cu deschiderea captuselii și, de asemenea, să fie pusă, pentru a intra în aer și pentru a opri covorașele.