Saltelele de dimensiuni standard

Informații despre saltele, saltele superioare și rame pentru saltele de dimensiuni standard

Cel mai important lucru pentru un somn bun este alegerea unei saltele care ar trebui să fie perfect potrivită cu patul. Pentru a completa patul și salteaua perfectă, intershop.bg vă oferă producția de saltele, saltele de top și rame de saltele de dimensiuni ne standarde în numele tuturor producătorilor. Producătorii de saltele oferă o selecție mare de dimensiuni standard pentru saltele, saltele de top și rame pentru saltele. De multe ori, însă, aceste dimensiuni nu ni se potrivesc. Pentru că atunci când ne mobilăm casa, trebuie să luăm în considerare patul, atât dimensiunea camerei, cât și greutatea care va fi aplicată saltelei, înălțimea noastră etc. De aceea, producătorii de saltele oferă și dimensiuni personalizate.

Матраци с нестандартни размери

Producătorii de saltele oferă o selecție mare de dimensiuni standard pentru saltele, saltele de top și rame pentru saltele. De multe ori, însă, aceste dimensiuni nu ni se potrivesc. Pentru că atunci când ne mobilăm casa, trebuie să luăm în considerare patul, atât dimensiunea camerei, cât și greutatea care va fi aplicată pe saltea, înălțimea noastră etc. De aceea, producătorii de saltele oferă și dimensiuni personalizate.

Sub descrierea fiecărei saltele, saltele de sus și cadru pentru saltele, este indicat prețul de m2 pentru dimensiuni ne standard. Prețul pentru salteaua dorită poate fi calculat după formula S = a x b, înmulțit cu prețul pe m2 dat de producătorul respectiv. Este important să rețineți că pentru saltelele și ramele saltelelor din saltelele Blanc, Paradise și TED, calculul este egal cu prețul următoarei dimensiuni mai mari (fără reducere, dacă există). O excepție este cazul când lățimea și lungimea sunt mai mari de 200 cm, atunci prețul este calculat pe m2.

Exemplu:

Dacă doriți o saltea cu o dimensiune de 135 x 185 cm, formula este: 1,35 x 1,85 înmulțită cu prețul pe m2.

Exemplu de companii Blanc, Paradis și TED:

Dacă doriți o saltea Paradova Innova de 135 x 185 cm, vă uitați la un preț de 140 x 190 cm, iar dacă există o reducere promoțională, este oprit.

Un exemplu de o dimensiune mai mare a firmelor Blanc, Paradise și TED: Dacă doriți o saltea Innova de 200 x 220: 2,00 x 2,20 înmulțită cu prețul pe m2.

Puteți plasa o comandă pentru dimensiuni personalizate pe telefonul nostru național 0700 200 22 sau pe e-mailul nostru office@intershop.bg, trimițându-ne următoarele informații:

– numele și prenumele

– conexiune la telefonul mobil

– adresa de livrare

– numele și mărimea produsului dorit

Produsele cu dimensiuni standard nu sunt fabricate de producători în termen de 10 zile lucrătoare, iar noi, la intershop.bg, vom livra gratuit produsul ales de dvs. în orice locație din Bulgaria.